Boek.

Dan neem je toch een hond?

Ik geloof in de kracht van schrijven zoals je elders op de website kunt lezen. Daarom schreef ik een informatie- en verwerkboek ‘Dan neem je toch een hond?’ voor vrouwen met een onvervulde kinderwens.

Samenvatting:

Dit boek wil je helpen om constructief om te gaan met alle emoties, gevoelens en gedachten die door je heen gaan. Je krijgt informatie over allerlei zaken die je tegenkomt in het proces, zoals de reacties van mensen om je heen, je relatie met God en het behandeltraject. Het boek bevat verwerkings- en bezinningsvragen om te schrijven, omdat het enorm kan helpen om van je af te schrijven. Dit alles is gelardeerd met humor, ervaringen en Bijbelse overdenkingen.

Uit de inleiding:

Wat een verdriet geeft het als je (nog) moeder kunt worden. Vaak een stil verdriet, want erover praten is best lastig. Een kinderwens zou privé moeten zijn, iets voor jullie tweeën. Maar als de wens onvervuld blijft, dan komt er een moment dat je erover wilt of moet praten. En dat is goed, want praten helpt. Mensen kunnen meeleven en meebidden. Maar sommige gedachten houd je liever voor jezelf. Omdat ze privé zijn, omdat je je ervoor schaamt, omdat je soms stik jaloers bent en dat eigenlijk niet zo hoort. Dan kan het fijn zijn om het van je af te schrijven. Schrijven helpt je overzicht te creëren in al die verwarrende gedachten die door je hoofd gaan. Dit boek is bedoeld om je te helpen bij het omgaan met een (nog) onvervulde kinderwens (uit de inleiding van ‘Dan neem je toch een hond?’).

Het boek is niet meer overal te koop, maar nog wel bij mij te bestellen. Bestel hem hier en krijg er een schrijfboekje en wat kleinigheidjes bij. Het boek kost €10,- en de verzendkosten zijn €4,25 .

Leesfragment

Bestel het boek

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Betaalmethode